Dear Sir/Madam,
we are glad to invite you to the Networking Event within the project “FOOD Quality in Digital Age” funded by the International Visegrad Fund.…
Zakladatel genetiky Gregor Johann Mendel, od jehož narození si v červenci připomeneme 200 let, se dočká vlastního piva. Mendelbier uvařil už potřetí ve spolupráci s Mendelovou univerzitou v Brně pivov…
Na obaly, které se dají sníst společně s potravinou, se zaměřili naši vědci z FoodTech Agronomické fakulty Mendelovy univerzity v Brně. Aktuálně vyvíjí jedlé balení na bázi bílkovin, které má charakte…
Ve spolupráci s dalšími institucemi zkusili jako první do základu náplastí přidat organické nanočástice se zabudovaným rybím olejem. Výsledky experimentu ukazují, že v některých případech působilo nov…
Ingrovy dny 2022 se nám blíží. Téma potravin, jejich dostatek a kvalita do budoucna u nás stále zůstávají prioritou. Proto letos oslavíme 4️8️. výročí této akce.…