Proč studovat FoodTech Ph.D. ?

Pojď s námi pracovat na potravinách budoucnosti.


Podej si přihlášku

9 důvodů, proč být FoodTech doktorandem

Profesní růst

Spolupracujeme s průmyslem, takže se budeš setkávat také s odborníky z různých firem a budeš navazovat kontakty do budoucna.

Potraviny budoucnosti

Budeš mít možnost podílet se na inovaci a vývoji potravin.

Networking

Ph.D. je také o získávání nových kontaktů, které jsou důležitou součástí jak pro vědeckou, tak i profesní kariéru.

Veronika Božena Hendrychová

Ph.D. student

Na doktorské studium jsem nastoupila s cílem prohloubit své doposud získané znalosti týkající se potravin a tyto poznatky dále sdílet. Rovněž se těším na příležitost podílet se na výzkumu týkajícího se potravin nových, případně potravin různými způsoby inovovaných. Též doufám v možnost spolupráce na vědeckých projektech a setkání s výzkumníky s mimořádnými myšlenkami, což mi umožní plněji využít svůj potenciál a rozšířit své obzory.

Barbora Odehnalová

Ph.D. student

Studovat PhD pro mě znamená novou příležitost prohloubit moje dosavadní znalosti v oboru technologie potravin a také získat zcela nový pohled na potraviny samotné. Baví mě ta kreativita a možnost různorodosti, se kterou vědci přicházejí s nápady obohacení a tím i vylepšení různých potravin.

Vendula Popelková

Ph.D. studentka

Ph.D. studium na FoodTech jsem si zvolila díky tomu, že mě tématika potravin vždy zajímala a lákala. Navíc jsem chtěla své znalosti v tomto směru i nadále prohlubovat a podívat se i na delší čas do zahraničí, což se povedlo.  

Jan Slováček

Ph.D. student

„Do doktorského studia jsem nastoupil z respektu k práci mého školitele. Chci se věnovat stále novým tématům a výzvám, což mi je umožněno prostřednictvím řešených projektů. Titul Ph.D. je nezbytným prvním krokem k naplnění mého poslání.

Růžena Vávrová

Ph.D. studentka

„Ph.D. studium jsem si zvolila, protože mě téma týkající se zpracování mléka vždy velmi zajímalo. Doktorské studium mi umožňuje  toto odvětví dále rozvíjet a zkoumat nové trendy i skrze řešené projekty.“

Kateřina Krtilová

Ph.D. studentka

Short Description

Adam Kovál

Ph.D. student

„Vždy mě zajímala věda, práce v laboratoři apod. Jakmile jsem se dostal na střední škole k potravinám, tak mě to uchvátilo. Zalíbilo se mi prostředí univerzity a volba byla jasná.“

Milan Vývoda

Ph.D. student

Short Description

Hong Phuong Luongová

Ph.D. student

Short Description

Michaela Némethová

Ph.D. student

Short Description

Karolína Menoušková

Designation

Short Description

Barbora Smetanová

Designation

Short Description

Ondřej Patloka

Designation

Short Description

Michal Kolář

Designation

Short Description





FoodTech a naše ambasadorky

Přihlášky a termíny

Kolik zbývá do podání přihlášky

Dní
Hodin
Minut
Sekund