Come work with us on the food of the future.
We work with industry, so you’ll also meet professionals from different companies and make contacts for the future.
You will have the opportunity to participate in food innovation and development.
Ph.D. is also about making new contacts, which is an important part of both your scientific and professional career.
Ph.D. student
Na doktorské studium jsem nastoupila s cílem prohloubit své doposud získané znalosti týkající se potravin a tyto poznatky dále sdílet. Rovněž se těším na příležitost podílet se na výzkumu týkajícího se potravin nových, případně potravin různými způsoby inovovaných. Též doufám v možnost spolupráce na vědeckých projektech a setkání s výzkumníky s mimořádnými myšlenkami, což mi umožní plněji využít svůj potenciál a rozšířit své obzory.
Ph.D. student
Studovat PhD pro mě znamená novou příležitost prohloubit moje dosavadní znalosti v oboru technologie potravin a také získat zcela nový pohled na potraviny samotné. Baví mě ta kreativita a možnost různorodosti, se kterou vědci přicházejí s nápady obohacení a tím i vylepšení různých potravin.
Ph.D. studentka
„Ph.D. studium na FoodTech jsem si zvolila díky tomu, že mě tématika potravin vždy zajímala a lákala. Navíc jsem chtěla své znalosti v tomto směru i nadále prohlubovat a podívat se i na delší čas do zahraničí, což se povedlo.„
Ph.D. student
„Do doktorského studia jsem nastoupil z respektu k práci mého školitele. Chci se věnovat stále novým tématům a výzvám, což mi je umožněno prostřednictvím řešených projektů. Titul Ph.D. je nezbytným prvním krokem k naplnění mého poslání. „
Ph.D. student
„Vždy mě zajímala věda, práce v laboratoři apod. Jakmile jsem se dostal na střední škole k potravinám, tak mě to uchvátilo. Zalíbilo se mi prostředí univerzity a volba byla jasná.“
Ph.D. studentka
„Díky FoodTechu jsem objevila svět inovací v potravinářství, což mě motivovalo naplno se věnovat výzkumu potravin. S nadšením jsem se tedy pustila do doktorského studia, abych mohla využít své znalosti z předešlého studia Technologie potravin v praxi a přispět k vývoji nejen nových, ale i zdravých a chutných potravin.”
Ph.D. studentka
„Ph.D. studium jsem si zvolila, protože mě téma týkající se zpracování mléka vždy velmi zajímalo. Doktorské studium mi umožňuje toto odvětví dále rozvíjet a zkoumat nové trendy i skrze řešené projekty.“