Proč studovat FoodTech Ph.D. ?

Pojď s námi pracovat na potravinách budoucnosti.


Podej si přihlášku

9 důvodů, proč být FoodTech doktorandem

Profesní růst

Spolupracujeme s průmyslem, takže se budeš setkávat také s odborníky z různých firem a budeš navazovat kontakty do budoucna.

Potraviny budoucnosti

Budeš mít možnost podílet se na inovaci a vývoji potravin.

Networking

Ph.D. je také o získávání nových kontaktů, které jsou důležitou součástí jak pro vědeckou, tak i profesní kariéru.

Vendula Popelková

Ph.D. studentka

Ph.D. studium na FoodTech jsem si zvolila díky tomu, že mě tématika potravin vždy zajímala a lákala. Navíc jsem chtěla své znalosti v tomto směru i nadále prohlubovat a podívat se i na delší čas do zahraničí, což se povedlo.  

Jan Slováček

Ph.D. student

„Do doktorského studia jsem nastoupil z respektu k práci mého školitele. Chci se věnovat stále novým tématům a výzvám, což mi je umožněno prostřednictvím řešených projektů. Titul Ph.D. je nezbytným prvním krokem k naplnění mého poslání.

Růžena Vávrová

Ph.D. studentka

„Ph.D. studium jsem si zvolila, protože mě téma týkající se zpracování mléka vždy velmi zajímalo. Doktorské studium mi umožňuje  toto odvětví dále rozvíjet a zkoumat nové trendy i skrze řešené projekty.“

Kateřina Krtilová

Ph.D. studentka

Short Description

Adam Kovál

Ph.D. student

„Vždy mě zajímala věda, práce v laboratoři apod. Jakmile jsem se dostal na střední škole k potravinám, tak mě to uchvátilo. Zalíbilo se mi prostředí univerzity a volba byla jasná.“

Milan Vývoda

Ph.D. student

Short Description

Hong Phuong Luongová

Ph.D. student

Short Description

Michaela Némethová

Ph.D. student

Short Description

Karolína Menoušková

Designation

Short Description





FoodTech a naše ambasadorky

Přihlášky a termíny

Kolik zbývá do podání přihlášky

Dní
Hodin
Minut
Sekund