Why study FoodTech Ph.D.?

Come work with us on the food of the future.


Submit your application

9 reasons to be a FoodTech Ph.D. student

Professional Growth

We work with industry, so you’ll also meet professionals from different companies and make contacts for the future.

Food of the future

You will have the opportunity to participate in food innovation and development.

Networking

Ph.D. is also about making new contacts, which is an important part of both your scientific and professional career.

Veronika Božena Hendrychová

Ph.D. student

Na doktorské studium jsem nastoupila s cílem prohloubit své doposud získané znalosti týkající se potravin a tyto poznatky dále sdílet. Rovněž se těším na příležitost podílet se na výzkumu týkajícího se potravin nových, případně potravin různými způsoby inovovaných. Též doufám v možnost spolupráce na vědeckých projektech a setkání s výzkumníky s mimořádnými myšlenkami, což mi umožní plněji využít svůj potenciál a rozšířit své obzory.

Barbora Odehnalová

Ph.D. student

Studovat PhD pro mě znamená novou příležitost prohloubit moje dosavadní znalosti v oboru technologie potravin a také získat zcela nový pohled na potraviny samotné. Baví mě ta kreativita a možnost různorodosti, se kterou vědci přicházejí s nápady obohacení a tím i vylepšení různých potravin.

Vendula Popelková

Ph.D. studentka

Ph.D. studium na FoodTech jsem si zvolila díky tomu, že mě tématika potravin vždy zajímala a lákala. Navíc jsem chtěla své znalosti v tomto směru i nadále prohlubovat a podívat se i na delší čas do zahraničí, což se povedlo.  

Jan Slováček

Ph.D. student

„Do doktorského studia jsem nastoupil z respektu k práci mého školitele. Chci se věnovat stále novým tématům a výzvám, což mi je umožněno prostřednictvím řešených projektů. Titul Ph.D. je nezbytným prvním krokem k naplnění mého poslání.

Adam Kovál

Ph.D. student

„Vždy mě zajímala věda, práce v laboratoři apod. Jakmile jsem se dostal na střední škole k potravinám, tak mě to uchvátilo. Zalíbilo se mi prostředí univerzity a volba byla jasná.“

Kateřina Kadlecová

Ph.D. studentka

„Díky FoodTechu jsem objevila svět inovací v potravinářství, což mě motivovalo naplno se věnovat výzkumu potravin. S nadšením jsem se tedy pustila do doktorského studia, abych mohla využít své znalosti z předešlého studia Technologie potravin v praxi a přispět k vývoji nejen nových, ale i zdravých a chutných potravin.”

Růžena Vávrová

Ph.D. studentka

„Ph.D. studium jsem si zvolila, protože mě téma týkající se zpracování mléka vždy velmi zajímalo. Doktorské studium mi umožňuje  toto odvětví dále rozvíjet a zkoumat nové trendy i skrze řešené projekty.“





FoodTech students

Applications and deadlines

How much is left until the application is submitted

Dní
Hodin
Minut
Sekund