gutentor-overlayABIOT: Aplikované biotechnologiePředmět aplikované biotechnologie má za svů cíl seznámit studenta se znalostmi mikrobiologie, b…
gutentor-overlayBCSETP1: Bakalářský seminář TP ICílem předmětu je seznámit studenty s požadavky a strukturou na kvalifikačních prací,…
gutentor-overlayBCSETP2: Bakalářský seminář TP IICílem předmětu je poskytnutí informací pro kvalitní vypracování bakalářské práce a připravit st…
gutentor-overlayBIVYCL: Biotechnologie ve výživě člověkaPředmět Biotechnologie ve výživě člověka navazuje na předměty chemie, biochemie, mikrobiologie …
gutentor-overlayBIVYCL: Biotechnologie ve výživě člověkaPředmět Biotechnologie ve výživě člověka navazuje na předměty chemie, biochemie, mikrobiologie …
gutentor-overlayBPOTZ: Bezpečnost potravinových zdrojůSeznámit studenty s analýzou alimentárního rizika a následně s metodami zvládnut…
gutentor-overlayBPOTZK: Bezpečnost potravinových zdrojůSeznámit studenty s analýzou alimentárního rizika a následně s metodami zvládnut…
gutentor-overlayCUKTE: Cukrářské technologiePředmět si klade za cíl poskytnout ucelené znalostí a dovednosti z oblasti cukrářskýc…
gutentor-overlayFMVP: Fyzikální a mechanické vlastnosti potravinStudenti získají znalosti o základních fyzikálních a mechanických vlastnostech potravin. Řešena…
gutentor-overlayFUPO-D: Funkční potravinyAbsolvent kurzu získá nezbytné znalosti o funkci účinných složek potravin (nutriceutik) na mole…
gutentor-overlayKBPT: Koření a byliny v potravinářských technologiíchZískat znalosti nejen o základních druzích koření a kořenících bylin, ale i o&nb…
gutentor-overlayKOMVY: Komunitní výživaStudenti získají znalosti o správné životosprávě různých skupin obyvatel, včetně uceleného…
gutentor-overlayKVAZP: Kvalita živočišných produktůPředmět pro I. r. bakalářského studijního programu Zahradní inženýrství Zahradnické fakulty MEN…
gutentor-overlayKZRP: Kvalita a zpracování rostlinných produktůPředmět je zaměřen na hodnocení kvality rostlinných produktů jako suroviny pro výrobu potravin,…
gutentor-overlayMANPO: Mikrobiologická analýza potravinCílem předmětu je navodit teoretické znalosti o potravinářsky, technologicky a hygien…
gutentor-overlayMEPOV: Metodologie potravinářského výzkumuZískání znalostí obecných metodických postupů a zpracování dat nezbytných k řešení úk…
gutentor-overlayMLTE: Mlékárenské technologieV návaznosti na Laktologii poskytnout ucelené znalosti o technologiích zpracování mlé…
gutentor-overlayOHYGP: Obecná hygiena potravinCílem studia obecné hygieny potravin je získání znalostí nutných pro zabezpečení zdravotní nezá…
gutentor-overlayPIVR: PivovarnictvíCílem předmětu je prohloubit znalosti studentů o surovinách zpracovávaných ve sladařském a…
gutentor-overlayPOTLE1: Potravinářská legislativa 1Disciplina je pojata jako jednotící právní rámec znalostí získaných v průběhu předchozího …
gutentor-overlayPOTZB: Potravinářské zbožíznalstvíZískat znalosti o hodnocení jakosti základních potravinářských surovin a sortimentu v…
gutentor-overlayPROPT: Procesy v potravinářských technologiíchCílem předmětu je zvládnutí a pochopení souvztažností mezi procesy v jednotlivých pot…
gutentor-overlayPRVW: Preventivní výživaCílem předmětu je poskytnout posluchačům podklady ke správné volbě životního stylu, jehož jedno…
gutentor-overlayPVOP: Provozní vody v potravinářském průmysluCílem předmětu je získání přehledu o vzniku, čištění odpadních vod vznikajících v jednotlivých …
gutentor-overlayPZRYB: Produkce a zpracování rybStudent získá dovednosti a znalosti o potravinářsky významných druzích sladkovodních …
gutentor-overlaySENAN: Základy senzorické analýzyCílem předmětu je získání znalosti o anatomií a funkcí smyslových receptorů, o základních pojme…
gutentor-overlaySENANP: Senzorická analýza potravinAbsolvováním předmětu student získá dovednosti spojené s organizací a prováděním senz…
gutentor-overlaySPHYP: Speciální hygiena potravinStudent získá v návaznosti na poznatky z obecné hygieny potravin znalosti z hygi…
gutentor-overlaySPMIKR: Speciální mikrobiologieStudenti získají znalosti o bakteriích, virech a parazitech vyvolávajících, resp. pře…
gutentor-overlaySPOLS: Společné stravováníCílem je poskytnout obšírné znalosti o gastronomii, vybavení, ale i řízení podniků sp…
gutentor-overlaySRZN: Systémy řízení jakosti a zdravotní nezávadnostiCílem předmětu je získání znalostí nezbytných pro zajištění jakosti a zdravotní nezávadnos…
gutentor-overlaySYR: SýrařstvíCílem předmětu je poskytnout ucelené znalosti a dovednosti o výrobě, sortimentu, kval…
gutentor-overlayTECCE: Technologie cereáliíCílem předmětu je získat znalostí a dovednosti z oblasti hodnocení zemědělských surov…
gutentor-overlayTEDP: Technologie drůbežářského průmysluPoskytnout znalosti o složení, vlastnostech a jakosti surovin a produktů drůbežá…
gutentor-overlayTEKP: Technologie kvasného průmysluCílem předmětu je prohloubit znalosti studentů o surovinách zpracovávaných ve sladařském a…
gutentor-overlayTEMA: Technologie masaCílem předmětu je získání přehledu a znalosti o produkci, ustájení a zpracování …
gutentor-overlayTEML: Technologie mlékaPředmět poskytuje kompletní znalosti a dovednosti o mléce, jeho složení, vlastnostech, hygienic…
gutentor-overlayTEMZP: Technologie minoritních živočišných produktůCílem předmětu je seznámit studenty s produkcí, zpracováním a kvalitou minoritních živočišných …
gutentor-overlayTENP: Technologie nápojového průmysluCílem kurzu je podat posluchačům přehled o možnostech zpracování surovin (především ovoce a zel…
gutentor-overlayTEPZP: Technologie potravin živočišného původuPředmět je založen na získání teoretických a praktických znalostí v oblasti Zpracován…
gutentor-overlayTESA: Technologie sacharidůCílem předmětu je prohloubit znalosti studentů o chemii sacharidů, surovinách potřebných p…
gutentor-overlayTEVSY: Technologie výroby sýrůCílem předmětu je poskytnout ucelené informace o výrobě sýrů a tvarohů, o jejich…
gutentor-overlayTEVSY2: Technologie výroby sýrů IICílem předmětu je poskytnout ucelené informace o výrobě sýrů a tvarohů, o jejich…
gutentor-overlayTXP-D: Toxikologie potravinCílem předmětu budou probírána jednotlivá dietární opatření a jejich pozitivní či negativní vli…
gutentor-overlayVJZP: Výroba a jakost živočišných produktůCílem je poskytnout podrobné a souhrnné nadstavbové znalosti o složení, jakosti a&nbs…
gutentor-overlayVYCL: Výživa člověkaAbsolvent předmětu má znalosti o základních živinách a dalších složkách potravin, vče…
gutentor-overlayVYDOP: Výživová doporučeníCílem předmětu je posV předmětu budou probírána jednotlivá dietární opatření a jejich pozitivní…
gutentor-overlayZ-BBT – ZS: Beer and Beverage TechnologyPředmět se zabývá možnostmi zpracování surovin a výrobou nápojů. Cílem je seznámit student…
gutentor-overlayZ-DT – ZS: Dairy TechnologyDairy technology describes the technology, physics, chemistry and microbiology of pasteurised a…
gutentor-overlayZNPZ: Zdravotní nezávadnost potravinových zdrojůCílem předmětu je získání znalostí nezbytných pro zajištění bezpečnosti potravinových zdrojů. S…
gutentor-overlayZRP: Zpracování rostlinných produktůCílem předmětu je získání znalosti o základní úpravě a posklizňovém ošetření zeměděls…
gutentor-overlayZZEP: Zpracování zemědělských produktůPředmět si klade za cíl poskytnout vědomosti o jakosti potravinářských surovin, které posk…
gutentor-overlayZZEP1: Zpracování zemědělských produktů 1Předmět si klade za cíl poskytnout znalosti o složení a kvalitě potravinářských surov…
gutentor-overlayZZSW: Zdravý životní styl a wellnessCílem předmětu je poskytnout posluchačům podklady ke správné volbě životního stylu, jehož jedno…
gutentor-overlayZZVP: Zpracování živočišných produktůCílem je poskytnout vědomosti o složení, jakosti a zdravotní nezávadnosti potravinářs…
gutentor-overlayZZVP1: Zpracování živočišných produktů 1Cílem je poskytnout znalosti o složení, jakosti a zdravotní nezávadnosti potravinářsk…