Skip to content
Food Technology Department, Faculty of AgriSciences, Mendel University in Brno
Vyhledávání
Vyhledávání
UIS
Food Technology Department, Faculty of AgriSciences, Mendel University in Brno
Vyhledávání
Akce
Bc.
Brewery Pilot Plant
CerealLab
Confectionary Pilot Plant
Dairy Pilot Plant
DairyLab
Fermentation Technologies Lab
Foodborne Pathogen Lab
FoodPreserveLab
FoodTech předměty
Gas Chromatography Lab
Letní semestr
Liquid Chromatography Lab
Meat Pilot Plant
Mgr.
Novinky
Nutraceuticals & Food Toxicology Lab
Nutricosmetics & Food Analysis for Quality Control
Ph.D.
Plant Products Lab
Poultry, Minilivestock and Texture Lab
Probiotics and Molecular Biology Lab
SensoryLab
sonahermanova
Studenti
tomaskomprda
Věda & Výzkum
Zájemci o studium
Zimní semestr
Primary Menu
Study
Why study Food Technology
Lessons and subjects
Ph.D. studies
Faculty of AgriSciences
Science and research
Our researchers
MeatLab
DairyLab
Poultry, Minilivestock and Texture Lab
Plant Products Lab
Foodborne Pathogen Lab
Collaboration
Our pilot plans
Partners
About us
News and Events
Contacts
People
History
Brewery Johann
UIS
VJRP: Výroba a jakost rostlinných produktů
FoodTech MENDELU
>
FoodTech předměty
>
CerealLab
>
VJRP: Výroba a jakost rostlinných produktů
Navigace pro příspěvek
FUPO-D: Funkční potraviny
TEVSY2: Technologie výroby sýrů II
Čtěte dále
TEVSY: Technologie výroby sýrů
BCSETP2: Bakalářský seminář TP II
PVOP: Provozní vody v potravinářském průmyslu
FMVP: Fyzikální a mechanické vlastnosti potravin