Food Symposium 2022

28. února-4.března 2022

online

O akci
Program

Food Symposium 2.0 spolupořádá FoodTech MENDELU s Louisianskou univerzitou (LSU). Dvouhodinové bloky jsou plánovány na pondělí 28.2. – Studentská sekce (spolugarantuje a moderuje Ing. Popelková) a pak vědecké sekce se konají po aktivitách ID2022, a to ve středu 2.3. (moderátor doc. Hermanová) a ve čtvrtek 3.3. (moderátor doc. Falta). Mirek Jůzl P.S.

Mendel University and LSU AgCenter will hold a second joint Food Symposium 2.0. The event will take place in a hybrid format with both, in-person presence at Mendel and via MS Teams. In addition to high level discussions on new trends in food technology, new topics related to food science disciplines and economic and labor issues pertaining to food industry, we will introduce a session fully dedicated to student projects and research. 

February 28 – March 4, 2022
8 a.m. – 11 a.m. Central Daylight Time (CDT)
3 p.m. – 6 p.m. Czech Republic Time (CZT)

Download the programme here.

, ,

Čtěte dále